Din lokale bedemand Tommerup

Med erfaring og omhyggelighed vejleder vores bedemand i Tommerup dig igennem en svær periode. Bedemand Peter Klæmmensen tilbyder omsorgsfuld og professionel bistand til pårørende i forbindelse med dødsfald. Vi tager vores ansvar meget seriøst og gør vores yderste for at imødekomme dine ønsker. Du kan kontakte os døgnet rundt – enten på telefon eller e-mail, eller via vores kontaktformular herunder.

Du er meget velkommen til at kontakte os vedr. en bisættelse eller begravelse på Fyn. Ringskriv eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lad os kontakte dig

 

Bisættelser og begravelser i Tommerup og omegn

Vi kan arrangere bisættelser og begravelser i alle udformninger – og i alle prisklasser. Hos Bedemand Peter Klæmmensen har vi den nødvendige erfaring med at koordinere alle former for ceremonier og har desuden et stort lokalkendskab til alle kirker og kapeller på Midt- og Nordfyn – herunder naturligvis i Tommerup og omegn.

 

Vi står for alt det praktiske

Når en pårørende går bort er der mange beslutninger, som skal træffes af de efterladte. Der er papirarbejde, som skal ordnes. Det skal besluttes om den afdøde skal brændes eller begraves i kiste. Måske skal der ansøges om begravelseshjælp. Fra afdelingen i Tommerup er Bedemand Peter Klæmmensen klar med omhyggelig rådgivning i alle praktiske forhold vedrørende dødsfaldet.

blomster ved bedemand Tommerup

Vælg os som din bedemand i Tommerup. Vi tilbyder:

  • Døgnservice og fleksibilitet
  • Erfaring og omhyggelighed
  • Fokus på afdødes sidste ønsker og pårørendes følelser
  • Lokal service med bekendtskab til områdets kirker og præster
  • Bisættelser og begravelser i alle prisklasser

Vores værdier

Begravelsesforretningen Bedemand Peter Klæmmensen fra Fyn hviler på et solidt og ærligt værdigrundlag, hvor ønsket om at opfylde de sidste ønsker for både afdøde og pårørende er i fokus. Tilgangen til vores arbejde er ønsket om at skabe tryghed og overblik i forløbet og sikre, at alt går 100% som aftalt. Derfor vil man også møde den samme person hele vejen.

 

En tryg samarbejdspartner

Vi gør vores yderste for, at du skal bruge et minimum af ressourcer på de praktiske detaljer. Vi ved, at der er brug for kræfterne andetsteds. Derfor er vores opgave som bedemand at være en grundig og professionel vejleder, der kan hjælpe med overblikket i en svær tid.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende samtale. Vi har kontor på Grambovej 42 i Tommerup, men mødes også meget gerne hjemme hos dig.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os