Den lokale bedemand

En bedemands fornemmeste opgave er at være de pårørendes rådgiver og vejleder i et vigtigt forløb, hvor den sidste afsked ikke kan gøres om. Ligeledes er det vores opgave at sikre, at den afdødes eventuelle sidste ønsker bliver imødekommet i det omfang, det er lovmæssigt eller praktisk muligt. Kontakt din lokale bedemand på telefon 66 11 09 26, info@bedemandenodense.dk eller via nedenstående kontaktformular.

Lad os kontakte dig

 

En omhyggelig rådgivning

Hos Bedemand Peter Klæmmensen vil du møde en kompetent og omhyggelige bedemand, som du trygt kan henvende dig til. Vi er opmærksomme på vores ansvar og den betydning, vores arbejde har. Du skal som pårørende kunne stole på, at din bedemand kan sit faglige arbejde 100 % korrekt og arbejder samvittighedsfuldt og etisk korrekt med de aftaler, der er indgået vedrørende en begravelse eller bisættelse.

 

Det typiske forløb

Samtable – forudgående møde
Den første fase er en indledende samtale, hvor der drøftes, hvilke ønsker afdøde eller de pårørende har til selve handlingen. Her aftales det, hvilke opgaver bedemanden skal håndtere, og hvilke opgaver man eventuelt selv ønsker at ordne. Her oplyser vi samtidig om alle de praktiske detaljer og sikrer os, at du får et samlet overblik, som du kan være tryg ved.

Ved afslutning af mødet får du udleveret et stykke papir, som opsummerer de ting, der er blevet drøftet under samtalen. Ligeledes får du et prisoverslag over det samlede forløb og de enkelte elementer, som er drøftet på mødet. Et overslag og et forløb, du kan stole på.

Før, under og efter handlingen
Vi har som bedemænd ansvar for, at alle de aftaler, der er indgået under samtalen, bliver gennemført som aftalt.

Under forløbet vil du opleve vores evne til at skabe et trygt og roligt forløb, hvor vi sikrer, at du har ro til den vigtige afsked og de praktiske spørgsmål og opgaver.

 

Økonomi og dokumenter

En af vores fornemmeste opgaver er at yde faglig hjælp, når det gælder offentlige dokumenter. Der er visse dokumenter, som er væsentlige, ligesom der kan være mange bestemte ting, som skal foregå på et bestemt tidspunkt i forløbet – det er vi naturligvis behjælpelige med.

Ligeledes kan der være mange praktiske ting, som skal håndteres (se eventuelt mere under “Vær opmærksom på”), fordi det omfatter økonomiske forhold. Vi har erfaring med, hvad der skal huskes og sørger for, at du er opmærksom på disse.

Kontakt din bedemand for en uforpligtende samtale om en begravelse eller bisættelse. Vores kontor ligger på Toftevej 5 i Odense SØ. Vi kører som bedemand på hele Fyn, herunder som bedemand i Glamsbjerg og bedemand i Søndersø.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os