Begravelse Odense – omsorgsfuld og professionel

Få hjælp til begravelse i Odense hos Bedemand Peter Klæmmensen. Med hovedkontor i Odense sørger vi for bisættelser og begravelser på hele Midt- og Nordfyn. Vi bistår omsorgsfuldt og professionelt pårørende i forbindelse med dødsfald hele døgnet rundt. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for hjælp uanset tidspunktet på døgnet.

Du kan rekvirere en pris på en bisættelse eller begravelse i Odense via vores kontaktformular herunder, eller ringe og høre nærmere på telefon 66 11 09 26.

Lad os kontakte dig

 

Begravelse for alle

Vi arrangerer begravelser i alle prisklasser og byder alle trosretninger velkomne. Vi har den nødvendige erfaring med at arrangere alle former for ceremonier og har ofte arrangeret begravelser for afdøde tilhørende en anden trosretning end Folkekirken. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til en begravelse uden for Folkekirken.

 

Vi hjælper med det praktiske

Der er mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med en begravelse samt forskelligt papirarbejde, der skal ordnes. Der skal bl.a. tages stilling til, om afdøde skal brændes eller begraves i kiste. Der skal måske ansøges om begravelseshjælp. I forbindelse med en begravelse er vi hos Bedemand Peter Klæmmensen klar med råd og vejledning i alle disse spørgsmål. Vi er med vores mangeårige erfaring i stand til at arrangere en professionel og smuk begravelse.

Hjælp til begravelse Odense

 

Kontakt os ved begravelse i Odense

Kontakt os på telefon eller e-mail for en uforpligtende samtale. Du er også altid velkommen til at besøge vores kontor på Sdr. Boulevard 192 i Odense C ved Dalum. Her fortæller vi dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med en bisættelse eller begravelse Odense. Du kan kontakte os telefonisk hele døgnet rundt. Vi er din bedemand i Dalum.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os