Få støtte hos bedemand i Søndersø

Vi ved, at tabet af en kær er forbundet med mange følelser og sorg. Lad en bedemand i Søndersø stå for alt det praktiske ved et dødsfald og eventuel begravelse. Vi sørger for den tryghed og omsorg, som kan være nødvendig i den svære tid, så der kan blive sagt ordentligt farvel. Kontakt os i alle døgnets timer og få hjælp fra vores bedemand i Søndersø.

Lad os kontakte dig

 

Vi hjælper igennem den svære tid

Vi bistår med både omsorg og professionel håndtering af alt det praktiske. Derfor kan du føle dig i sikre hænder hos os. Vi kan arrangere begravelser eller bisættelser i alle prisklasser og efter de foranstaltninger som du og afdøde ønsker. Vores mange års erfaring sikrer dig den helt rigtige afsked, hvor alle ønsker opfyldes. Vi kender til de lokale kirker og præster i området, så derfor kan du trygt vælge os som din bedemand. Vores grundige service bygger på ærlighed og gode værdier, hvor du og pårørende er i fokus.

 

Professionel rådgivning

Der er både papirarbejde, der skal ordnes og beslutninger, der skal træffes. Vi sørger for at rådgive og hjælpe dig bedst muligt igennem hele processen. Skal der søges begravelseshjælp, har vi også erfaring med dette. Vi skal nok sørge for at arrangere den smukke og mindeværdige begravelse, som du ønsker.

Kontakt din bedemand i Søndersø

Kontakt os endelig på telefon, email eller via vores formular, så sørger vi for en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at besøge vores kontorer på Fyn. Vi fortæller med glæde mere om vores håndtering af begravelser og hjælp i denne svære tid. Du kan kontakte os døgnet rundt.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os