Din lokale bedemand i Otterup

Det er en svær tid, når man mister en kær. Vores bedemand i Otterup hjælper dig og din familie til den rigtige afsked for Jeres elskede. Vi tilbyder den omsorg og professionalisme som pårørende ofte søger i forbindelse med et dødsfald. Vi kan kontaktes døgnet rundt på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

Lad os kontakte dig

 

Vi hjælper til den rette begravelse i Otterup

Vores bedemand sørger for alt det praktiske omkring et tab og en eventuel bisættelse eller begravelse i Otterup. Hos os er det muligt at få enhver bisættelse eller begravelse i den prisklasse, der passer dig. Vi sørger for at tage hensyn til både afdødes og pårørendes ønsker for den sidste afsked. Da vi kender til alle kirker og præster i området, er vi et sikkert valg af bedemand i Otterup.

Vi ved, at det er en tid forbundet med mange følelser, og derfor sørger vi for de trygge rammer igennem hele forløbet. Du vil blive hjulpet af den samme person, der sørger for et overskueligt overblik og at alt går som aftalt. Derved undgår du bekymringer omkring både det praktiske og en eventuel begravelse, så du kan bruge din energi og ressourcer andetsteds.

 

Få den nødvendige rådgivning

Selvom vi sørger for alt det praktiske, så er der stadig visse beslutninger, som du skal træffe. Skal afdøde brændes eller begraves? Skal der ansøges om begravelseshjælp og skal der arrangeres en begravelse for pårørende? Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele processen.

Din bedemand Otterup med erfaring

Kontakt din bedemand

Hvorfor benytte os som bedemand?

  • Lokal erfaring med kirker og præster som bedemand i Otterup
  • Tilpassede begravelser og bisættelser efter afdødes og pårørendes ønsker
  • Personlig assistance med en kontaktperson
  • Grundig vejledning og praktisk hjælp

Du er velkommen til at ringe eller skrive døgnet rundt, så sørger vi for en uforpligtende samtale. Vi vil i fællesskab finde den bedste løsning på en afsked, som opfylder pårørendes og afdødes ønsker. Derudover kan vi hjælpe med begravelser i alle prisklasser og formater. Kontakt os, så fortæller vi med glæde mere.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os