Nærværende bedemand i Glamsbjerg

Med en lokal og erfaren bedemand i Glamsbjerg kan du få den ønskede afsked for din elskede. Vi har mange års erfaring som bedemænd og sørger for at rådgive og hjælpe bedst muligt i denne svære tid. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe med den rette afsked efter både afdødes og pårørendes ønsker. Kontakt os døgnet rundt, så sørger vi for den nødvendige hjælp.

Lad os kontakte dig

Vi hjælper med det praktiske

Vi tager os af alt det praktiske omkring papirarbejde og begravelse, så du kan bruge din tid og energi på de mere vigtige ting. Vi har mange års erfaring og kender til lokalområdets præster og kirker. Derfor kan vi hjælpe dig til at finde den bedste løsning på en mindeværdig afsked, som opfylder både dine og afdødes ønsker. Vi sørger for omsorgsfuld vejledning og du vil blive mødt af den samme person igennem hele forløbet. 

Der er visse beslutninger, som du skal træffe. Skal afdøde brændes eller begraves? Skal der være en større ceremoni for pårørende? Alt dette rådgiver og vejleder vi dig igennem. Vi sørger for et overskueligt overblik fra start til slut. Derudover tilbyder vi forskellige prisklasser og services ud fra dine ønsker og behov. Kontakt os for at høre mere.

Tryghed i en svær tid

Vi vil gøre vores yderste for at skabe trygge rammer for dig. Vores bedemand i Glamsbjerg lytter og forstår de følelser, som du gennemgår. En samtale vil altid blive tilrettelagt efter dine behov. Vores erfaring og hjælp skal være din tryghed og støtte i den svære tid. Sammen finder vi de bedste løsninger.

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere om vores erfaring, processer eller priser. Vi kan træffes døgnet rundt. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. 

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os