erfaren bedemand Assens

Erfaren bedemand i Assens

Få en lokal og erfaren bedemand i Assens til at stå for bisættelsen eller begravelse. Den sidste afsked er et vigtigt forløb for pårørende, som ikke kan gøres om. Hos Bedemanden Peter Klæmmensen ser vi det som vores fornemste opgave at være de pårørendes vejleder og rådgiver i en svær tid. Vi står for de praktiske og lovmæssige opgaver og tager hensyn til den afdødes sidste ønsker til sin afsked. Kontakt os på telefonen  64 76 10 77 i alle døgnets timer, hvis du søger en bedemand i Assens eller omegn.

Lad os kontakte dig

 

Hjælp til bisættelser og begravelser i Assens

Vi tilbyder rådgivning og vejledning om hele forløbet. Hos Bedemand Peter Klæmmensen har vi mange års erfaring med at planlægge og udføre alle former for ceremonier. Vi kan arrangere alle former for begravelser og bisættelser for at imødekomme den afdødes sidste ønsker – og tilbyder mange forskellige prisklasser.

 

Rådgivning og vejledning til processen

En begravelse eller bisættelse i Assens kan være meget overvældende at planlægge, når en af ens nærmeste går bort. Der et meget papirarbejde at ordne og beslutninger at træffe. Skal den afdøde brændes eller begraves? Hos Bedemanden Peter Klæmmensen får du kompetent og omsorgsfuld vejledning i forhold til alle de praktiske forhold af en erfaren bedemand, som kan hjælpe dig fra start til slut.

 

Tryghed, nærvær og erfaring

Vi har et stort kendskab til alle lokale kapeller og kirker på Midt- og Nordfyn og kan sammen med dig finde frem til den mest rigtige løsning for den afdøde og de pårørende. Det er vigtigt for os, at den afdødes sidste ønsker og de pårørendes behov er i fokus. Du får den samme kontaktperson gennem hele forløbet, så du kan være tryg ved at alt går 100% som aftalt og at vi har overblikket over hele forløbet.

bedemand Assens med blomster til begravelse

 

Bedemand Assens til at stå for det praktiske

Vi gør alt hvad vi kan for at du skal bruge minimal tid og energi på de mindre praktiske gøremål. Få en erfaren bedemand med en stolt tradition for grundig og professionel vejledning til at hjælpe med at skabe et overblik i en svær tid.

Du er altid meget velkommen til at ringe, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular for at få en uforpligtende samtale. Vi har kontor i Assens, men mødes også gerne hjemme ved dig.

Sidebar

Kontakt os døgnet rundt

Din lokale bedemand på hele Fyn. Vi gør vores bedste for at give dig en tryg og grundig service, så du kan bruge kræfterne på dig selv og familien.

Bedemanden Peter Klæmmensen bygger på et ærligt og solidt værdigrundlag, der har den afdødes og de pårørendes ønsker i fokus.

Ring til os døgnet rundt på 66 11 09 26.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os